mojodmor.rs

Putujte uz www.mojodmor.rs

Najobimnija ponuda destinacija i aranžmana, mogućnost rezervacije i last minute ponuda putem SMS-a ili e-maila, uz atraktivne nagradne igre na kojima možete da osvojite kao nagradu putovanje u Španiju, Grčku, Egipat, Tursku ili Tunis, okosnica su novog sajta www.mojodmor.rs koji se zvanično predstavio na Sajmu turizma u Beogradu.


– Sajt mojodmor je dinamičan spoj Interneta i turizma, čiji je cilj da na jednom mestu predstavi najatraktivniju turističku ponudu. Sajt ima i last minute ponudu sa mogućnošću hitnog obaveštavanja korisnika putem emaila ili SMS-a – kaže direktor Ladybag Communications Stojan Vatreš.

Mojodmor je pregledan sajt koji uvodi dosta novina kad su u pitanju nove tehnologije i turistička ponuda. Ono što je posebno interesanto je nagradna igra koju posetioci sajta igraju sa svojim prijateljima.

– Život na mreži sajt mojodmor počeo je nagradnom igrom u kojoj najuspešnije posetioce očekuju kao nagrade putovanja u Španiju, Grčku, Egipat, Tursku, Tunis. Pravila igre su jednostavna, a ključno je da će uz kviz znanja pobednike odlučiti i broj glasova njihovih prijatelja. Takmičenje traje od 24. februaara do 1. juna, a svi detalji mogu se pronaći na sajtu www.mojodmor.rs – kaže Vatreš.

U narednoj fazi razvoja sajt će omogućiti korisnicima, kako kaže Vatreš, da razmene iskustva o putovanjima, pošalju fotografije, preporuče neku destinaciju, upoznaju druge ljude i zajedno planiranju putovanja, što će uz mogućnost plaćanja online karticom, biti vrednost sajta mojodmor.

Planiranje odmora ili putovanja biće mnogo lakše uz sajt mojodmor, a bitni su, kako kažu tvorci sajta i finansijski aspekti, kad se uzme u obzir mogućnost uštede i širi izbor ponuda.

Naše tržište je dobilo sajt koji mu je dugo nedostajao, sajt koji je prvenstveno okrenut korisnicima, setimo se da su najbolja ona putovanja koja su neplanirana i za koja smo se odlučili u posebnom trenutku, kažu pokretači sajta.

A kao što kaže narodna poslovica “svaki put počinje prvim korakom”, neka ove godine vaš odmor započne sajtom www.mojodmor.rs

This entry was posted in Drugi pišu, Informacione tehnologije, Internet and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.