Uspeh domaćeg marketing u Sloveniji

Saopštenje Gobbi Style

Dana 24.10.2010 godine održan je drugi krug izbora za  Župana na lokalnim izborima u Sloveniji. Beogradska firma „Gobbi style“  u saradnji sa slovenačkom firmom „Neuro PR“ radila je kampanju gospodina Petera Bosmana koji je bio kandidat vladajuće SD za župana u Piranu.

Poštujući izborni rezultat koji smo ostvarili na ovogodišnjim izborima u Podgorici kada smo vodili kampanju za vladajuću SDP „Čist izbor, prof.dr Vujica Lazović“ gde je SDP postao suštinski pobednik izbora sa skoro 10% podrške (posle 12 godina prvi put su samostalno nastupili na izborima, nezavisno od DPS-a) i dobio predsednika skupštine Podgorice, dobili smo poziv SD Pirana da im pomognemo u izboru prvog čoveka njihove opštine. Prvi put se na teritoriji Slovenije primenila direktna kampanja koja se već godinama sprovodi u Srbiji .

Kao što su objavili srpski a i svetski mediji, gospodin Peter Bosman je pobedio na izborima protivkandidata Tomaža Gantara iz lokalne stranke „Piran je naš“ i time možda zauvek promenio političku scenu na ovim prostorima gde će glavni adut za izbor prvog čoveka opštine ili grada biti kvalitet i stručnost, a ne poreklo.

Ono što treba napomenuti je visok stepen demokratije koji je vladao u predizbornoj kampanji kao i spremnost novog župana na bolje odnose Srbije i Slovenije, Beograda i Pirana, kao i veliku želju novog župana za uspostavljanje „bratskih odnosa“ Pirana i Beograda.

Ukoliko ste zainteresovani da saznate kako su građani reagovali na kandidaturu gospodina Petera Bosmana,  lekara iz Pirana poreklom iz Gane koji je iz svoje matične zemlje proteran upravo zbog politike i ukoliko ste zainteresovani za njegov intervju, stojimo vam na raspolaganju.

Sa ponosom možemo konstatovati da smo bili deo ovog Projekta.

This entry was posted in Drugi pišu, Generalno and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.