Linkeri.com – novi servis ili spem?

Gotovo svakodnevno dobijam mejlove sa domaćih servisa. Uglavnom se radi o domaćim veb projektima i pohvalno je što se nešto dešava. Međutim, neželjena pošta baš i nije način da se promoviše novi servis.

Vrhunac je kada vam neko pošalje mejl sa ponudom da kupite CD sa milion adresa. Možete pretpostaviti da je i vaša adresa na tom CD-u. To znači da je na još milion sandučića upućen takav mejl. Džabe što svoju adresu nisam nigde upisivao javno, eto adrese u etru… Najveći mi je problem što imaju nekoliko mojih adresa i onda me zatrpavaju glupostima.

I juče sam dobio novi mejl:

Pozdrav svima,
ovo je poruka za sve web mastere sa ex Yu prostora.

Svi vi koji želite da brzo i efikasno povećate posećenost vaših sajtova/blogova, OBAVEZNO posetite i učlanite se na http://www.linkeri.com/admin/signup.php?ref=7

Na istom linku pročitajte malo više o radu sistema. Oni koji znaju šta je to 2leep, znaće odmah sta su i Linkeri i koliko znači jedan takav sistem za bilo kakav uspeh na web-u.

Takođe možete pročitati i prodiskutovati sistem Linkeri ovde: http://www.milosblog.com/wp/internet-marketing/linkeri-com-novi-servis-za-povecanje-posete/1438.html

Želim vam svima veliki broj poseta!
— Euphoria
http://www.linkeri.com

Lepo, uredno potpisano. poslato sa weirdworm.com.

Uredno sam se požalio na dobijenoj adresi: http://www.milosblog.com/wp/internet-marketing/linkeri-com-novi-servis-za-povecanje-posete/1438.html#comment-5120, ali možete i videti njihove odgovore – prvo kažu da sam prijavljen na listi, a onda da oni to nisu ni slali.

Stvavrno je neverovatna ovakva neprofesionalnost. Nadam se da će uskoro i stupiti na snagu zakon o zaštiti podataka. U Britaniji su korisnici interneta zaštićeni, zna se kako se mogu slati mejl obaveštenja.

Uopšte ne želim da se prepucavam sa njima, bar ne putem njihovog bloga. Za sada nam je jedini način da pišemo o ovakvim problemima.

This entry was posted in Hosting, Internet, Reakcije and tagged , . Bookmark the permalink.

24 Responses to Linkeri.com – novi servis ili spem?

  1. Pingback: Tweets that mention Aleksandar Gvozden Info » Linkeri.com – novi servis za povećanje spama -- Topsy.com

  2. Pingback: Linkeri.com – najefikasniji domaći servis za povećanje posećenosti | Dragan Varagic

  3. Pingback: Jesu li Linkeri i Vidiovo spameri ili spasitelji vaših web stranica? | Netokracija

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.