Todorović: Sve regularno???

09.03.2009.

Todorović: Sve regularno???

Jednostavno, nisam mogao da poverujem!!!

Todorović: Sve regularno oko stana

Znači, čovek u svom mentalnom sklopu smatra da za njega postoje neki posebni zakoni, i da je sasvim normalno kupiti stan za dž, i još da ti ga neko renovira. Ali, pazi, “to je bila državna obaveza”…

I to se sve dešavalo u vreme kada država nije imala nikakvu obavezu prema nama, već smo svi imali obaveza prema državi, i to, na žalost, vojnih obaveza. Dok su neki ginuli, ii strahovali, čova se lep, smestio… udobno… širokoooo, što bi se reklo.

Pa, naravno, sve je regularno, sve je po zakonu. Po zakonu smo svi jednaki, samo su neki “jednakiji”??

Šta smo onda mi ostali, gospodine Todoroviću?? Ovce, možda?? Ili samo građani drugog reda, ili građani za koje ne haješ što će te mrzeti? Vrhunac bezobrazluka…

Sličan je i primer ove ministarke, što je bila moralna da primi brdo para, pa eto iz morala dade i ostavku kada se već čulo za to… Ili, ovaj huligan Kovačević… sve je moralno dok se za to ne pročuje. Kada se čuje, onda je sve po zakonu.

Pitam se, dokle može ići bezobrazluk naših političara? Kako reče onaj mamlaz (ili šormaz, tako nekako, nisam siguran, a možda i nije on…) poslaničke plate nisu odavno povećavane.

Pa, da ne misle možda da ću početi i da ih sažaljevam???

http://blog.b92.net/text/8047/Todorovi%C4%87%3A%20Sve%20regularno%3F%3F%3F/

This entry was posted in Reakcije and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.